Popa Bogdana

În această toamnă, la cerinţa publicului, trupa Helloween porneşte în turneu cu compoziţia originală a formaţiei. Kai Hansen, Michael Weikath şi Sascha Gerstner vor încânta publicul la chitară şi backing vocal, Michael Kiske îşi va relua rolul de solist alături de Andi Deris, Daniel Löble va ţine ritmul la tobe şi Markus Grosskopf va cânta la bass.

 

Oraşul care va da startul turneului este Sao Paulo, în 28 octombrie, urmând ca acesta să se desfăşoare pe scene din America Latină, Europa, Asia şi bineînţeles America. Turneul Pumpkins United va ajunge în România, la Romexpo, în 15 decembrie 2017, unde pe parcursul a peste 2 ore, Helloween va purta publicul prin toată istoria sa, interpretând hiturile care i-au făcut celebri de-a lungul a peste trei decenii.

 

„If I could Fly” va fi prezentă în playlistul live al formaţiei, alături de „Starlight”, „Murderer, ” „Keeper of the Seven Keys”, „How many tears” şi alte piese ce au făcut faimoasă trupa germană.

 

De la începuturile sale, în ultimii 35 de ani, Helloween a lansat cincisprezece albume de studio, trei albume live, trei EP-uri, și douăzeci și șapte de single-uri, şi a vândut mai mult de opt milioane de discuri în toată lumea. Au câștigat paisprezece discuri de aur și șase discuri de platină. Timp de peste 30 de ani, Helloween au încântat publicul iubitor de rock, cu ritmuri de chitară hipnotizante şi cântece memorabile. Concertul reprezintă un show ce nu trebuie ratat, membrii formaţiei menţionând faptul că un turneu de asemenea anvergură nu va mai fi realizat de către aceştia pe viitor.


Biletele sunt disponibile online exclusiv în reţeaua Bilete.ro şi în format fizic în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos, începând cu 10.04.2017 şi au următoarele preţuri:

- 150 RON – Normal Circle

- 250 RON - Golden Circle (doar 300 de bilete)

Anul acesta, organizatorii Airfield Festival își propun să îmbogățească zona de eveniment cu 10.000 de puieți, care vor crește mari și falnici. Avem 200 de locuri disponibile pentru voluntarii care vor să participe la plantare. Cei care realizează minim 8h de voluntariat (2 ture) sunt răsplătiți cu o invitație la Airfield Festival 2017.

 

Acțiunea se va desfășura în perioada 4 - 9 aprilie 2017, pe terenul de la Aerodromul Măgura. Se asigură training, unelte și apă. Nu se asigură transportul până la locul acțiunii.

 

Pentru înscriere, completați formularul de mai jos până sâmbătă, 1 aprilie. Dacă aveți disponibilitate toată ziua, bifați ambele ture.

 

Pentru mai multe detalii, scrieți-ne pe Facebook sau la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Go, Captain Planet!

 

Anul acesta vara se prelungește cu încă trei zile de distracție pentru iubitorii de muzică, artă și vacanță: pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș festivalul AWAKE își începe povestea înweekendul1 – 3 septembrie 2017. Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului, Tom Odell, dar și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres. AWAKE își propune trei zile în care participanții se vor putea bucura de concerte și party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi și noi, își vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remușcări la umbra copacilor.

 

Amplasat în inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornești include un parc dendrologic de 6.5 ha, cu arbori seculari și poienițe încântătoare, ce înconjoară castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”. Natura și istoria au creat aici un loc de joacă de poveste, un spațiu perfect pentru o explozie de culoare, sunete și good vibes.AWAKE își propune să ofere publicului o experiență eclectică, concentrându-se nu doar pe muzică, dar și pe armonia dintre natură și artă, integrând în peisajul feeric al domeniuluiTeleki diverse elemente creative, precum instalații artistice, proiecții video, teatru interactiv sau sesiuni de spoken word poetry.

 

Ideea pentru AWAKE s-a născut în urma unor discuții pătimașe și foarte insistente cu un grup hotărât de fani din Târgu Mureș care ne-au convins de oportunitatea organizării unui nou festival în zona, unde există o lungă tradiție muzicală și artistică în general, nemaivorbind de un public entuziast, cunoscător de muzică bună și tot ce-i nou. După ultima ediție B'ESTFEST din 2013, ne propuseserăm să inițiem un nou festival, dar căutăm locația ideală pe care au găsit-o prietenii noștri din Târgu Mureș după 1 an de cercetări în zonă. Mi s-a tăiat respirația când am ajuns pe domeniul Teleki din Gornești - acel parc cu arbori seculari, statui în stil baroc și poienițe parcă special desenate pentru scenele unui festival, cu Mureșul curgând pe toata lungimea parcului. A fost dragoste la prima vedere și am decis pe loc că acolo va avea loc festivalul AWAKE.”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. 

 

Pe parcursul celor trei zile de festival, domeniul Teleki se va umple de ritm si energie, iar cărările umbrite vor ghida pașii către diverse atracții, precum The Forest Library  - biblioteca în aer liber, spațiu special creat pentru un moment de relaxare alături de o carte bună; Serenity Meadow – zona de „wellbeing” pentru cursuri de yoga și pillates sau The Brewery - spațiul în care cele mai interesante tipuri de bere artizanală își vor găsi locul. Printre zonele de interes se va număra și The AWAKE Platform, o platformă socială destinată inițiativelor creative, cu workshop-uri interactive, conferințe inspiraționale și sesiuni de „idea pitching”.

 

Rag’n’Bone Man, fenomenul muzical care a luat cu asalt topurile din zeci de țări, va fi prezent în exclusivitate în România, la prima ediție a festivalului AWAKE. Cu peste 117 milioane de vizualizări pe Youtube, primul său single, Human, a atins prima poziție în clasamente din peste 20 de țări europene. În decembrie 2016, Rory Graham a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, ce l-a propulsat printre cei mai doriți artiști ai anului 2017 la nivel internațional. Nu e de mirare că, înainte de AWAKE, Rag’n’Bone Man va cânta vara aceasta la cele mai mari festivaluri de muzică, printre care Rock am Ring, Isle of Wight și Roskilde.La începutul anului, artistul a fost inclus în prestigioasa lista BBC Sound of 2017, iar luna aceasta își lansează primul album.

 

Alături de Rag’n’Bone Man, headliner la AWAKEeste Tom Odell, artistul care a reușit să cucerească publicul la doar 22 de ani, odată cu lansarea hitului Another Love. Câștigător al BRITs Critics' Choice Award în 2013, Tom Odell a lansat până acum două albume de succes.

Printre artiștii care urca pe scenă la prima ediție AWAKE se numără și Mary PopKids, trupa de alternative pop din Budapesta, prezenți și ei la mari festivaluri ca Sziget, Strand și Volt. În lineup se află și Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizzares, urmând ca în curând să fie anunțate noi nume.

 

Abonamentele pentru cele de 3 zile de AWAKE s-au pus azi în vânzare pe site-ul eventim.ro și în magazinele partenere, la preț promoțional SPEED BIRD de 101 lei, respectiv 125 lei incluzând camping. Promoția este valabilă până joi, 23 februarie. După această dată, în perioada EARLY BIRD, abonamentele de 3 zile vor fi 151 lei, respectiv 175 lei incluzând camping, până miercuri, 31 mai. Din 1 iunie, până joi, 31 august, în perioada de PRESALE, abonamentul de 3 zile va fi disponibil la prețul de 181 lei, respectiv 205 lei incluzând camping, iar în prima zi de festival, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 201 lei. Toate prețurile includ comisioanele de ticketing.

 

Pentru noutăți vizitați site-ul www.awakefestival.roși pagina de Facebook a festivalului, www.facebook.com/AwakeFestival.Ro, https://www.facebook.com/events/248704675556324/?active_tab=about

Sâmbătă, 11 Februarie 2017 17:53

Revista LZR - Lansare Eveniment #LZR15

Numărul 15 al revistei LZR, #LZR15, se lansează vineri, 24 februarie, la ora 18:30, la Meron, situat pe Calea Victoriei nr 155.

 

Tema acestui număr este revoluția și prin acest subiect dorim ca în fiecare rubrică să descoperiți ceva inedit. – „LZR Unplugged”, „Decantorul de Neuroni”, „Cooltură Generală”, „Interviuri”, „Peste 7 mări și țări”, „Doza de zâmbet” și lista poate continua. #LZR15 a luat naștere din bun gust, muncă în echipă și creativitate și sperăm că se va bucura de o lansare de succes.


 

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 17:17

BdV Christmas Party

2016 a fost un an de pomină și vrem să-l încheiem cu o super petrecere marca BdV. O petrecere de Crăciun prin care le urăm bun venit noilor recruți, dar le și mulțumim tuturor voluntarilor care ne-au fost alături anul acesta. Am avut peste 200 de evenimente și a venit timpul să sărbătorim. Așadar, 13 decembrie, la club Quantic (Intrarea Grozăvești nr. 82), de la ora 20:00 vă invităm la BdV Christmas Party!

 

Intrarea este liberă și toată lumea e binevenită. Recruți, membri BdV, alumni BdV și prieteni BdV - petrecerea asta e pentru voi.  

 

De playlist ne ocupăm noi, așa că vă așteptăm propunerile în event-ul de pe Facebook.

 

Pregătim tombolă cu premii, concursuri tematice, Secret Santa și multe alte surprize. 

 

Și pentru că noi susținem spiritul civic, cei care ne arată că au votat la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie vor primi garantat un cadou din partea noastră. 

 

Mecanism Secret Santa:
- cumperi sau creezi ceva simpatic pentru SS
- împachetezi frumos
- incluzi un indiciu despre tine 
- aduci cadoul la petrecere
- cadoul este numerotat
- primești și tu alt număr
- ne adunăm 
- ne împărțim cadourile în funcție de numărul primit
- încercăm să găsim persoana al cărei cadou l-am primit.
 
Adunăm și cadouri pentru copiii din Valea Plopului. 
Ce puteți aduce: 
-rechizite pentru școala: creioane colorate, carioci, cărți de colorat, pixuri, cărți de povești, caiete de mate, română, penare, ghiozdane
-jucării: orice jucărie care v-a adus bucurie când erați mici și acum stă uitată în cameră
-de îmbrăcat: mănuși, căciuli, fulare, bluze, hanorace, pulovere 
Obiectele trebuie să fie în stare bună și curate. La intrare vom avea un loc special amenaj pentru a le aduna.

 

Marți, 13, o noapte de neuitat. 

 

Are YOU ready fot the BdV Christmas Party?

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 16:17

Voluntari pentru The Dire Straits Experience

 
 Înscrie-te acum pentru a face parte din echipa de voluntari de la concertele The Dire Straits Experience. 
 
Detalii evenimente: 
Cluj - The Dire Straits Experience
Dată: 5 decembrie
Locație: Sala Polivalentă
Necesar: 30 voluntari
Activitate: backstage, runners, acces, direcționare
Tură: 9.00 - 23.00 (backstage), 12.00 - 23.00 (runners), 17.00 - 22.30 (acces, direcționare)
 
Craiova - The Dire Straits Experience
Dată: 7 decembrie
Locație: Sala Sporturilor
Necesar: 10 voluntari
Activitate: acces, runners
Tură: 17.00 - 22.30 (acces), 12.00 - 22.30 (runners)
 
Brașov - The Dire Straits Experience
Dată: 9 decembrie
Locație: Sala Sporturilor
Necesar: 10 voluntari
Activitate: acces, runners
Tură: 17.00 - 22.30 (acces), 12.00 - 22.30 (runners)
 
Bacău - The Dire Straits Experience
Dată: 10 decembrie
Locație: Teatrul de Vară
Necesar: 10 voluntari
Activitate: acces, runners
Tură: 17.00 - 22.30 (acces), 12.00 - 22.30 (runners)
 
Se asigură apă și mâncare.
Nu se asigură transport și cazare pentru cei din afara orașelor menționate.
 
Distribuie articolul catre prietenii tai! 
Vineri, 14 Octombrie 2016 16:28

International Tattoo Convention Bucharest 2016

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri timp de 3 zile în București la International Tattoo Convention Bucharest 2016, ediția a 7-a. Anul acesta evenimentul are loc pe 14, 15 și 16 octombrie, într-o locație elegantă și maiestoasă: Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.

 

Supranumit de revista Rolling Stone drept Regele Tatuajelor Rock’n’Roll, Paul Booth este responsabil de imaginile de pe pielea membrilor Slipknot, Mudvayne, Slayer, Pantera, Soulfly, sau Sepultura. Booth folosește aerograful pe orice de la mașini la motociclete și deține un studio Art Fusion în New York și va avea inclusiv un seminar pentru cei interesați, cu înscriere prealabilă.

 

Death Do Us Part Danger Show sunt Charlie și Rachel Atlas, un duo care forțează limitele unui Vaudeville modern. Cei doi soți readuc la viață un show de aruncări de cuțite, menit să te țină cu sufletul la gură.

Emilio Gonzales, maestru în arta modificărilor corporale, nelipsit în ultimii patru ani de la edițiile convenției, îți pregătește un show inedit alături de frumoasa America și de Rolf Buchholz, deținător al titlului Guinness bărbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume (453).

 

Femke Fatale, modelul pin-up de renume internațional va avea în program un show live de body piercing.

 

Vei avea parte de concursuri, concerte, petreceri, freak shows și activități variate, toate așezonate cu sunetul mașinuțelor de tatuat. Programul detaliat pe zile va fi disponibil pe site-ul evenimentului

În ultimii ani convenția a oferit publicului larg șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers, reunind peste sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai acestui domeniu.

Luni, 03 Octombrie 2016 19:36

Am început recrutările pe 2016!

A venit momentul pe care l-ai așteptat toată vara! Brigada recrutează. 

 

Nu mai sta pe gânduri și completează formularul repejor. Singura condiție este să ai 16 ani împliniți până la finalul perioadei de înscriere. 

 

Recrutările cuprind două etape:

- înscrierea prin formular (03 - 14 octombrie 2016)

- interviu față în față sau prin skype. (22 - 23 octombrie & 29 - 30 octombrie 2016)

 

Dacă treci cu succes de ambele etape, vei deveni membru BdV și vei semna cu noi contractul de voluntariat pe un an ce îți va oferi ocazia de a voluntaria la cele mai tari evenimente din 2017. Data limită de trimitere a formularului este 14 octombrie, ora 23:59. 

 

Și nouă ne place să scriem românește, însa te rugăm să NU folosești diactritice în fomular deoarece ne ușurează munca de analizare și filtrare a înscrierilor. 

 

Succes și abia așteptăm să te cunoaștem!

 

 

 

 

 

Ajuns la cea de-a opta ediție, 'B-Fit in the street!' transformă Capitala României, între 9 și 12 iunie, într-o scenă dedicată teatrului de stradă. Trupe din toată lumea, cu peste 20 de ani de experiență și sute de spectacole în repertoriu, alături de artiști cu o stea pe Walk of Fame vin zilele acestea la București pentru patru zile de spectacole de excepție.

Acrobații aeriene pentru amatorii de senzații tari, spectacole nocturne pentru petrecăreți, reprezentații interactive pentru copiii mari și mici, statui vivante pentru curioși, jonglerii cu steaguri, foc, catalige și instrumente de alamă scot publicul festivalului la o altfel de plimbare prin București, de la piețele centrale și străzile din Centrul istoric, până în parcurile din cartierele orașului. Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

 

Cortina festivalului se ridica în Piața Universității

 

Joi, 9 iunie, de la ora 19.00, în Piața Universității, trupele de teatru de stradă din Italia, Slovacia, Franța, Spania, Marea Britanie și Germania dau startul la distracție cu numere itinerante de teatru de stradă ce împânzesc străzile Bucureștiului. Punctul culminant al serii îl reprezintă spectacolul nocturn Dream. Începând cu ora 21.30, producția franceză, ce beneficiază de o singură reprezentație, transformă Piața Universității într-o scenă de proporții, unde sferele gigantice, jocurile pirotehnice și personaje pe catalige se îmbină cu o ploaie de fulgi ce împresoară publicul într-o lume onirică.

În următoarele trei zile de festival, programul începe mai devreme, de la ora 17.00, în mai multe puncte din București. Nu ratați arlechinii pe catalige, galeriile de picturi umblătoare și personajele îmbrăcate în oglinzi din Slovacia, parada gâștelor de Touluse venită din Olanda, cangurii britanici, acrobați kenyeni, reprezentațiile Teatrului Masca sau spectacolul cu lumini al tinerilor români de la Firewinds.

Teatru de stradă și în cartierele orașului

În premieră pentru ediția din 2016, 'B-Fit in the street!' își lărgește aria de acțiune și aduce teatrul de stradă și în cartierele orașului, în calitate de eveniment integrat în candidatura orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. În paralel cu spectacolele itinerante din centrul orașului, bucureștenii sunt așteptați sâmbătă, 11 iunie, de la ora 18, în Parcul Humulești din Ferentari și duminică, 12 iunie, de la ora 17, în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei, pentru reprezentații 'B-Fit in the street!' din Franța, respectiv Italia.

'B-Fit in the street!' marchează seara de sâmbătă cu spectacole nocturne de proporții și o paradă a trupelor participante la festival. După ce artiștii olandezi de la Close-Act deschid seara cu Globe, o producție ce transformă Piața George Enescu prin proiecții video și decoruri la scară mare, artiștii prezenți la cea de-a opta ediție a festivalului se adună de pe străzile Bucureștiului pentru parada 'B-Fit in the street!' 2016. Aruncători de steaguri, tablouri interactive, fanfară burlescă, arlechini, girafe, balerine și figuri fantastice de dimensiuni gigantice pleacă în ritmuri de muzică din Piața George Enescu și străbat centrul orașului via Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta. Parada 'B-Fit in the street!' 2016 se oprește în Piața Universității unde francezii de la Horses of Light and Pegasus încheie seara cu un spectacol de lumină și grandoare.

 

Programul complet al festivalului și detalii despre trupele participante și spectacole sunt disponibile pe www.bfitfestival.arcub.ro și pe Facebook, pe pagina B-FIT in the street.

Detalii pe arcub.ro.

Intr-o industrie a comunicarii recunoscuta la nivel international, in care exportam creativi si aducem acasa cele mai pretioase metale din cadrul festivalurilor internationale, este cu atat mai necesara si recunoasterea la nivel local a eforturilor creative. Premiile FIBRA sunt pilonul pentru incurajarea lor.

 

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

 

Iar, pentru a asigura impartialitatea acestui demers, festivalul va beneficia de un juriu international, provenit din agentii independente puternice.

 

De ce FIBRA?
Creativitatea este esenta comunicarii, iar curajul este fibra creativitatii. Premiem acest curaj in cadrul Premiilor FIBRA. De aceea, el se regaseste si in formatul festivalului: criterii de jurizare, premii, taxe de inscriere foarte accesibile, companii sustinatoare ale industriei, premiu pentru cel mai curajos client.

 

Zilele dedicate creativitatii, 3-6 mai 2016

Pentru a reprezenta nevoile industriei, festivalul va acoperi toate domeniile comunicarii, competitia fiind structurata pe 14 categorii, 37 sectiuni si 10 premii speciale si va include o sectiune dedicata tinerilor creativi, sub 25 ani.
De asemenea, freelancerii isi vor putea inscrie lucrarile la toate sectiunile festivalului alaturi de agentii.

Agentiile si freelancerii vor putea inscrie, intre 22 ianuarie si 8 aprilie 2016, campaniile realizate in perioada 1 ianuarie 2014 - 31 martie 2016.

 

Pagina 1 din 8

Vrei sa lucrezi cu noi?