Duminică, 14 Mai 2017 19:00

Vivaldianno - City of Mirrors

Scris de 

Cea mai impresionantă experiență muzicală 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors

 

Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D inspirat din viața și opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge în premieră la Bucuresti, oferind o experiență impresionantă pentru orice iubitor de muzică. O poveste vizuală tridimensională, artiști de prestigiu de pe trei continente și o coregrafie excepțională se împletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. Organizat de Amphitrion, Vivaldianno - City of Mirrors va avea loc pe 21 mai, la Sala Palatului din București.

 

Vivaldianno - City of Mirrors este un spectacol fascinant, care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toată lumea, esența show-ului stând tocmai în emoția muzicii clasice potențată de beaturile contemporane și de creativitatea noilor tehnologii. Interpretând operele clasice presărate cu instrumentație art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurată pe scena de proiecții grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieții ambițioase a compozitorului italian. Alături de jocurile complexe de lumini și umbre, scena va oferi publicului bucureștean o experiență muzicală tridimensională inegalabilă. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiți compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului, întregul concept vizual al productiei fiind rezultatul imaginației artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori si imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul și dramaturgul ceh Tomáš Belko.

 

După un succes răsunător în marile orașe ale lumii, producția internațională Vivaldianno - City of Mirrors își continuă turneul mondial, urmând să ajungăîn acest an și la București. Spectacolul plin de magia și emoția muzicii care a fascinat lumea de peste trei secole va încânta auzul, privirile și curiozitatea celor ce vor fi prezenți pe 21 mai la Sala Palatului, într-o seară de primavară cu adevărat vivaldiană. 

 

 

 

Sursa: Eventim

 

 

 

###

 

 

Vrei sa lucrezi cu noi?