Joi, 27 Aprilie 2017 19:00

I T.A.K.E Unconference 2017 - Code.Craft.Learn.Share.Repeat

Scris de 

Experimentează, descoperă și dezbate ultimele inovații în software la I T.A.K.E Unconference 2017, 11-12 mai, București. +30 de speakeri internaționali vor susține talks, workshops & sesiuni de live coding pe topicuri precum: DevOps, Architecture, Software Design, Artificial Intelligence, Big Data, Mobile Development, Code Quality, Functional Programming, Web Security, Business Analysis, Internet of Things, Quality Practices și Technical & People Leadership.

 

Primii keynotes sunt: David Schmüdde (SUA) Creative Technologist Beyond the Frame & Artist, Felienne Hermans (Olanda), Assistant Profesor Delft University of Technology, Eduards Sizovs (Letonia), Leader Software Craftsmanship Community & IT Entrepreneur.

 

De-a lungul timpului, I T.A.K.E Unconference a devenit locul de întâlnire al specialiștilor de top din domeniul tehnologiei, oferindu-le acces la sesiuni care le oferă noi provocări în munca pe care o realizează și îi încurajează să adopte noi tehnici de lucru.

 

Pe durata celor două zile ale evenimentului, sesiunile axate pe practici de lucru, prezentări și discuții libere despre cele mai noi tehnologii și trenduri din domeniu creează un mediu dinamic de învățare pentru fiecare participant.

 

Atât speakerii, cât și participanții pot interacționa în cadrul unui Open Space tehnic, un spațiu menit să îi încurajeze să împărtășească idei și să învețe unii de la ceilalți. Astfel, ținând cont de obiectivele profesionale ale fiecăruia, aceștia se implică în conversații pe teme alese de ei, participă la sesiuni de Q&A și codează împreună.

 

Mai mult decât atât, evenimentele adiționale programului, precum concursul de programare, Kata Lounge sau Code with a Stranger, contribuie într-un mod original la atmosferă de învățare.

 

 

În plus, organizatorii oferă o extensie a I T.A.K.E Unconference, sub forma unei zile pre-eveniment, pe 10 mai, cu ateliere practice susținute de practicieni de top pe teme ca DevOps, Architecture, Quality Practices, and Software Design.

 

 

Mai multe la http://itakeunconf.com/.

 

 

 

Sursa: Facebook, softlead

 

 

###

 

 

Vrei sa lucrezi cu noi?