Duminică, 23 Aprilie 2017 21:00

Gala Forbes 30 sub 30

Scris de 

Pornit de la modelul inspirațional de success internațional Forbes 30 under 30, varianta românească, Forbes 30 sub 30 este un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, ovaționându-i pe aceia care au reușit să rupă clișee.

 

Gala de premiere ajunsă în acest an la cea de-a șasea ediție va aduna, din nou, tineri care se asociază succesului pentru a-i felicita.

 

Deși domeniile lor de activitate variază de la business, la sport, artă, muzică sau IT, elementul care îi unește pe toți cei din Forbes 30 sub 30 constă în performanțele excepționale pe care le-au obținut până în prezent.

 

Dacă în trecut tinerețea reprezenta un handicap în drumul către succesul profesional și vârsta înaintată era asociată cu mai multe resurse, mai multe cunoștințe și mai mulți bani, Forbes subliniază prin evenimentul 30 sub 30 că poate fi și altfel.

 

Procesul de selecție este intens. Sunt analizați sute de candidați din categorii diferite și se iau în considerare impactul în piață, creativitatea și adaptabilitatea, numărul de persoane la care au ajuns și încasările generate.

 

Cei care au crescut în epoca tehnologiei au ambiții mult mai mari, perfect adaptate la lumea antreprenorială dinamică și nerăbdătoarea lume digitală în care au crescut.

 

Evenimentul va avea loc la Stradale, pe 27 aprilie.

 

 

 

Sursa: Forbes România

 

 

 

###

 

 

Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2017 10:16

Vrei sa lucrezi cu noi?