Joi, 01 Martie 2018 19:00

Richard Clayderman with full orchestra de Ziua Femeii

Scris de 

Richard Clayderman prețuieste Femeia printr-un concert de proporții organizat de Phoenix Entertainment.

După succesul fulminant repurtat de numeroase ori și respectând promisiunea făcută publicului în timpul concertului sold-out din 2017, Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, revine, la cererea publicului, cu un nou concert grandios pe scena Sălii Palatului pe 8 martie.

Richard Clayderman va pune la cale un show maiestuos, încărcat de romantism, așa cum ne-a obișnuit, în care va îmbina acordurile emoționante ale pianului sau cu sonoritățile orchestrei simfonice.

Pe 8 martie, marele pianist, susținut de Fundația Prețuieste Viața, ne dă întâlnire la Sala Palatului pentru a celebra împreună Femeia în toată splendoarea sa și pentru a răspândi împreuna un mesaj sincer de dragoste și bunătate.

“Prince of Romance”, așa cum mai este cunoscut Richard Clayderman, transformă fiecare notă muzicală într-o emoție și reușeste să exprime prin, fiecare atingere de clape, tandrețea și candoarea sentimentului de iubire, într-o manieră mai puternică decât orice succesiune de cuvinte.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină până în prezent.

 

 

 

Sursa: Eventim

 

 

 

###

 

 

Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 18:14

Vrei sa lucrezi cu noi?