Vineri, 02 Decembrie 2016 19:00

The Dire Straits Experience Tour 2016

Scris de 

După două concerte sold-out la Bucureşti şi la Timişoara, membrii Dire Straits Experience au decis să revină în România, pentru un mini-turneu ce va cuprinde nu mai puţin de patru oraşe:

 

Cluj-Napoca @ Sala Polivalenta // 5 decembrie 2016
Craiova @ Sala Polivalenta // 7 decembrie 2016
Braşov @ Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" // 9 decembrie 2016
Bacău @ Teatrul de Vară "Radu Beligan" // 10 decembrie 2016

 

Legendara formaţie condusă de membrii originali Dire Straits, Christ White şi Chris Whitten, acompaniaţi de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters şi Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacău, Braşov şi Cluj-Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers în arms” sau “Romeo and Juliet”.

 

Dire Straits a scris istorie în muzică rock şi s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărţirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Componenţii formaţiei fac parte din elita industriei muzicale, colaborând individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour şi chiar cu Mark Knopfler.

 

Show-ul Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate şi pentru toţi cei care vor să guste puţin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante şi influente grupuri muzicale din toate timpurile.

 

Aşadar, pe 5 decembrie formaţia va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 7 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Braşov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vară din Bacău.

 

Înaintea concertului de la Brașov, pe scenă va urca formaţia Coco, al cărei lider este Adrian Coco Tinca, fostul membru al trupei Compact. Grupul Coco a luat fiinţă în 2014 odată cu lansarea unui prim single, “Răspuns” care a adunat peste 5000 de vizualizări într-un timp destul de scurt. Trupa are la activ şi un album, “Învingător” pe care l-a promovat în cadrul unui turneu naţional.

 


 

Sursa: Eventim

 

 

 

###

 

 

Vrei sa lucrezi cu noi?