Marți, 15 Noiembrie 2016 19:00

Fuga pe uliță

Scris de 
Fie că alergaţi de plăcere sau urmăriţi să performati cu fiecare cursă, nu trebuie să rataţi startul concursului Fuga pe uliţă, ultimul eveniment RUNFEST din acest an, susţinut de Mega Image prin Gusturi româneşti.
 
Echipa MPG, pusă pe joacă şi pe şotii, v-a pregătit un eveniment cu totul special, cu o tematică inedită în zona competiţiilor dedicate amatorilor de mişcare. Sunteţi invitaţi la o fugă pe uliţă în care sunteţi provocaţi să daţi înapoi timpul şi să redescoperiţi vremurile copilăriei, să alergaţi liberi şi fără griji, să râdeţi şi să vă distraţi, într-o atmosferă deosebită, alături de cei dragi. Cu alte cuvinte vi s-a pus la cale o aventură veselă şi creativă, la finalul sezonului de alergare RUNFEST 2016!
 
Toate amintirile acestei curse vor fi imortalizate de fotografi pe traseu, iar alături de prieteni puteţi da o fugă și la Photo Corner-ul amenajat în zona de Start/Finish pentru a avea cât mai multe amintiri frumoase de înrămat.
 
Adunaţi gașca şi... haideţi la fugă!
 

 

 

Mai multe detalii la http://www.runfest.ro/ro/stire-noutati-alergare/descoperiti-jocurile-copilariei-in-fuga-pe-ulita-2.

 

 

 

Sursa: RUNFEST

 

 

 

###

 

 

Vrei sa lucrezi cu noi?