Vineri, 04 Martie 2016 15:30

RUNFEST - prima platformă online pentru alergătorii din România

Scris de 

MPG lansează www.runfest.ro prima platformă IT modernă special concepută pentru amatorii de curse de alergare din România!

 

Noua platformă RUNFEST include 5 evenimente organizate pe trasee în natură sau în parcuri urbane, facilități de selecțare și înregistrare rapidă în concursuri accesând pagina de membru, dar și oferte atractive de shopping dedicate exclusiv comunității de către unul dintre cei mai mari retaileri specializaţi din lume, Running Warehouse Europe.

 

Pe www.runfest.ro toți sportivii vor putea deveni membri în mod gratuit și accesa cele mai antrenante competiții: RACE to NATURE Trail & Family Run – Cernica, Gabriela Szabo 5k & 10k Cross - Bistrița, URBATLON - București, Bucharest After9Cross – parcul Tineretului și Bucharest Fox Trail Half Marathon – Băneasa.

 

RUNFEST aduce astăzi în prim plan un sistem de evenimente unice de alergare, create și implementate după formula Sportainment, sub marca MPG. Pasiunea alergătorilor români este susținută acum la cele mai înalte standarde, iar stilul de viață activ și apropiat de natură devine mai accesibil prin implicarea în acest proiect a zeci de sponsori și parteneri. Totodată, sistemul RUNFEST se bucură de consultanță tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociaţia „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” care asigură un know-how internațional.
 

Prima invitație la distracție prin sport este pentru 17 aprilie 2016, când toată lumea este așteptată la startul evenimentului RACE to NATURE Trail & Family Run, de la Cernica. Sub o nouă emblemă, cu trasee gândite să stimuleze pofta de mișcare, cea de a 2-a ediție a acestui cros al primăverii din pădurea Cernica-Pantelimon promite să ofere tuturor alergătorilor, indiferent de pregătirea fizică, o adevărată aventură în natură.

 

 

 

Concurenții au la dispoziție mai multe variante de cros, diferențiate pe niveluri de abilitate și pe categorii de vârstă, pe trasee de: 6 km - deschis tuturor amatorilor de mișcare, ce au împlinit 16 ani; 10,5 km - o tură pe care orice persoană antrenată o poate parcurge, condimentată cu suficiente provocări și satisfacții; 21 km - o probă de semimaraton ce provoacă alergătorii cu experiență să-și testeze forțele pe potecile pădurii. Juniorii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, vor putea concura pe un traseu cu lungimea de 4 kilometri. Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, până pe 13 aprilie, iar pentru detalii click aici.

 

 

 

 

 

Copiii, cu vârste între 6 și 11 ani, se vor putea bucura de curse speciale de alergare pe un traseu de 2 kilometri, aflat în apropierea punctului de Start, accesibil și distractiv. Pentru aceștia înscrierile se vor deschide online după data de 7 martie.


 

 

 

 

 

Parteneri media principali: KISS FM, Inga Media și Sportnews.ro.


Parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, 4RUN.ro, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, RomaniaPozitiva.ro, Acasa.ro, Sportivity, Sportlocal, Kooperativa 2.0, SportPici, UrbanKid, cu sprijinul comunității Ro Club Maraton.

 

 

 

 

Sursă: RUNFEST

Surse foto: RUNFEST, Marius Furceanu, Dragoş Ticu şi Tudor Panait.

 

 

 

###

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 06 August 2016 16:32

Vrei sa lucrezi cu noi?