Povestea noastra

Dezvoltarea organizației noastre
55
150
300
350
300
600
800
1200
50
100
200
300
2008
2010
2012
2013
2014

Istoric

Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit, care oferă sprijin organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social. Organizaţia are la activ participarea la peste 150 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria). Ne mândrim cu cei peste 400 de voluntari ce formează o echipă de profesioniști motivați și ambițioși. Nu ne plângem de prea mult timp liber, dar când avem o pauză, tot împreună petrecem. Dacă vrei să afli cum ne distrăm, trage cu ochiu' pe la galerie

 

 

Fondator

BdV a luat ființă în 2008, cu ocazia festivalului de muzică B'estfest, la inițiativa lui Ionuț Tunaru, unul din cei mai experimentați organizatori de evenimente din România. Din proiectul său s-a închegat o echipă de prieteni care, din dorința de continuitate, și-a asumat o identitate (brigadă) și un scop (voluntariatul). În prezent, Ionuț Tunaru este președintele organizației și rămâne un sfătuitor constant care ne îndrumă.

Activitate

Nu este un secret că, pentru a intra pe piața muncii din România, CV-urile noastre trebuie căptușite cu un interval de timp consistent petrecut ca voluntar. De aceea divizia noastră se extinde, tocmai din nevoia de a profesionaliza voluntariatul și a asigura rotația de generații. În fiecare an înrolăm voluntari cadeți, mulți dintre ei descoperindu-și talentele latente alături noi, sau desăvârșindu-le pe cele native. Pentru ei am înființat o rețea socială pe această platformă și ne-am structurat în următoarele departamente: Administrativ, Comunicare & IT, Financiar, HR și Dezvoltare. Tot pentru ei am început din 2013 primul dintr-o serie de proiecte interne care să promoveze misiunea noastră: Volunteers Fest. Mai ai întrebări? Așteptăm mesajul tău pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Vrei sa lucrezi cu noi?