Avertizare
  • Nu ai acces la aceasta pagina

Cosmobeauty - 8-11 Martie

Credite: 6
Nu ai acces la pagina evenimentului.
Cosmobeauty - 8-11 Martie
Expozitia Cosmobeauty sarbatoreste 10 ani!
Intr-o editie festiva de 4 zile de pe 8 pe 11 MARTIE!
Ziua Femeii incepe cu noi!

Sute de profesionisti si Firmele lideri de piata in acest domeniu participa la Editia cu no. 10 si la Gala Aniversara Cosmobeauty care va avea loc in cadrul expozitiei Cosmobeauty 2018.

Am crescut an de an, adaugand de la o editie la alta, parteneri din ce in ce mai numerosi, astfel incat astazi putem sa spunem cu mandrie ca avem aprox. 2.000mp dedicati firmelor expozante, sute de branduri reunite, cateva mii de specialisti, Speakeri valorosi, Top Traineri Beauty, show-uri, seminarii Look&Learn, master classes, workshop-uri, conventii, competii profesionale de make-up, nails, coafura si o medie de 8.000 de vizitatori per editie.

La Cosmobeauty te intalnesti cu cei care conteaza cu adevarat in Industria Beauty: firmele distribuitoare de branduri profesionale, Top Proprietarii de Beauty Saloane, Spa-uri si clinici, investitorii si proprietarii celor mai importante firme care distribuie produse beauty in Romania.

Dialoghezi intr-un context relaxat si informal cu Influenceri ai domeniului sau impartasesti experiente noi alaturi de ceilalti participanti.

Gala Aniversara Cosmobeauty 10 ani! Un eveniment care ii premiaza pe cei care au facut si fac performanta in domeniul Beauty.