Avertizare
  • Nu ai acces la aceasta pagina

[RUNFEST] RACE TO NATURE - 28 Mai - ANULAT

Credite: 0
Nu ai acces la pagina evenimentului.
[RUNFEST] RACE TO NATURE - 28 Mai - ANULAT
La finalul lunii mai ne pierdem in verdeata si in desisul padurii la cea de a 3-a editie a evenimentului RACE TO NATURE Trail & Family Run!

Toti alergatorii sunt invitati in mijlocul naturii pentru a se bucura de aer curat, pe carari inundate de razele blande ale soarelui si poteci serpuite prin padure, intr-o atmosfera plina de energie si de multa distractie. Competitia propune trasee variate, de la cativa kilometri pana la proba de semimaraton, de 21 de kilometri, in padurea Caldarusani, o locatie noua ce ofera evenimentului un cadru natural de poveste. Mai multe detalii aflati de aici: http://www.runfest.ro/ro/competitie-alergare/race-to-nature-trail-family-run-2017

Dată: 28 Mai;
Locatie: Gradistea, Ilfov;
Necesar: 54 voluntari (43 traseu si 11 start )
Tura: 06:00 - 16:00
Activitate: traseu (incurajare participanti, hidratare) si la zona de start (inmanat medalii, punct de alimentare si hidratare)
Locul de intalnire: Statia de metrou Aurel Vlaicu
Apa si mancarea sunt asigurate de catre organizator;
Recompense pentru voluntari: tricou, produse de la sponsori + tombola de la final de an.
*mentionati in motivatie marimea dorita pentru tricou.

Nu uitați să completați rubrica de MOTIVATIE și să includeți pe primul rând [Prenume.inițialaNume/dispozitiv]. Totodata, mentionati si daca sunteti vegetarieni ‘au ba :D. Cei care nu au motivația completată nu vor fi luați în considerare în alcătuierea echipelor finale!!!