Avertizare
  • Nu ai acces la aceasta pagina

Bucharest Dance Festival 2016 - 20 noiembrie - ziua 3

Credite: 15
Nu ai acces la pagina evenimentului.
Bucharest Dance Festival 2016 - 20 noiembrie - ziua 3
Obiectivul general constă în promovarea activă a diversității culturale şi realizarea unui schimb intercultural prin intermediul dansului, în cadrul unei competiţii de dans, desfăşurată la standardele şi exigenţele ARS NOVA.

Prin participarea echipelor de dans din toată ţara precum şi din diverse ţări europene, se asigură realizarea unui schimb intercultural atât naţional cat şi internaţional, evoluţiile concurenţilor putând fi vizionate de ceilalţi participanţi, instructori, însoţitori şi spectatori.

Competiţia sub licenţă ARS NOVA, fiind organizată în premieră în România, oferă şcolilor de dans din ţară, posibilitatea de a participa la o competiţie de nivel european, câştigarea unei astfel de competiţii fiind o puntede lansare spre marile scene ale lumii dansului.Este o ocazie deosebită şi pentru toate formaţiile de dans popular românesc de a se iniţia într-o competiţie de anvegură internaţională şi de a promova în mediul multicultural european tradiţii autentice româneşti.

Misiunea Fundaţiei de Jazz-Balet Ars Nova, este de a oferi şi de a menţine calitatea mediului instructiv şi artistic, punându-se accent pe creaţie, dezvoltare şi maximizare a potenţialului de talente.