Avertizare
  • Nu ai acces la aceasta pagina

Forbes CEE Forum, 20 - 21 septembrie

Credite: 9
Nu ai acces la pagina evenimentului.
Forbes CEE Forum, 20 - 21 septembrie
Forbes CEE Forum este un eveniment regional, unic în România, care reunește redactorii șefi Forbes din țările CEE, precum și autorități și oameni de business de top din România și din CEE.
Forbes CEE dezbate temele cele mai importante pentru regiune și este o platformă care permite celor prezenți să identifice modele de business care să aducă creștere pe termen lung, sectoare unde trebuie să se îndrepte investițiile, dar și unde să fie canalizate fondurile pentru inovație și cercetare. Reglementatorii trebuie să ia măsuri care să favorizeze stabilitatea fiscală și cea a cursului de schimb, creșterea economică, crearea de noi locuri de muncă, un sistem de educație adaptat cerințelor în schimbare, sisteme de sănătate care să permită populației acces la inovațiile din medicină și creștere echitabilă pentru societate.
Forumul reunește lideri regionali, reglementatori și oameni de afaceri de top care vor dezbate cele mai importante subiecte, în contextul economic, politic și social al zilelor noastre.
http://www.forbes.ro/evenimente/cee