Avertizare
  • Nu ai acces la aceasta pagina

Romanian Design Week

Credite: 15
Nu ai acces la pagina evenimentului.
Romanian Design Week
Salutare,

Diseara de la ora 19:00 deschidem un eveniment nou pe site cu un pic alt desing, un pic mai fashion, un pic mai glamour: Romanian Design Week.

Au nevoie de 20 de voluntari care sa-i ajute pe perioada expozitiei (15 - 24 mai ), dar si inainte de event, la amenajare (28 aprilie - 14 mai).
Turele pentru event days vor fi stabilite si distribuita voluntarilor o fac ei, in functie de disponibilitate fiecaruia.
Este necesar sa fiti disponibili atat pe perioada expozitiei (in tura de dimineata sau de seara), dar si in perioada pre-eveniment

Eveniment: Romanian Design Week
Organizator: The Institute
Loc: Hanul Gabroveni (Centrul Istoric, la intrarea pe str. Lipscani)
Numar voluntari: 20
Data: 15 - 24 mai
Pre-eveniment 28 aprilie - 14 mai
Tura: dimineata sau seara

Sarcini principale:
Pre-event: amenajare expozitie, de pregatit – etichete, content pentru toti designerii pe site, facebook etc., adunat lucrari pentru expozitii
Event days: supravegherea expozitiei centrala & evenimente colaterale

In event days, vor exista si alte sarcini mai creative, in functie de nevoi.

Se asigura apa si mancare pe tura.

Recompense: tricou oficial RDW, acces la after party-uri, includerea in albumul dedicat voluntarilor de pe Facebook + alte beneficii ce vor fi comunicate de organziatori.

IMPORTANT: Marti, 28 aprilie, de la ora 19:00, la Institute, THE Cafe: str. Știrbei Vodă, nr. 104-106 (vizavi de DNA) va avea loc o intalnire cu toti voluntarii implicati in proiect. Prezenta este obligatorie.

Este necesar sa fiti disponibili atat pe perioada expozitiei (in tura de dimineata sau de seara), dar si in perioada pre-eveniment.

Au prioritate voluntarii interesati de arte, design, arhitectura si alte industrii creative.
Mentionati in motivatie daca aveti abilitati particulare sau daca va diferentiaza ceva de restul turmei.
Exemple:
- va pricepeti la fotografie, design, ilustratie, DIY, arts&crafts
- vorbiti limbi straine mai putin intalnite, ca rusa, finlandeza, japoneza etc.
- stiti sa faceti noduri marine
- aveti scor impresionant la Flappy Bird si tot asa.
Mentionati daca va pricepeti la ceva anume foarte bine. Organizatorii vor tine cont de aceste abilitati in atribuirea sarcinilor.

Organizatorii vor crea un album dedicat voluntarilor in care va fi inclusa fotografia fiecaruia si o scurta descriere, pornind de la ce e mentionat in motivatie. Fotografiile vor fi realizate de fotografii oficiali ai evenimentului, deci photo shoooot :D

Spor la inscrieri!

A treia ediție a Romanian Design Week, cea mai mare sărbătoare a designului românesc, va avea loc la București între 15 și 24 mai la Hanul Gabroveni.
Gazda ediției a treia Romanian Design Week este un centru artistic-cultural, recent renovat de ArCub, care a devenit un nod de creație importantă în centrul vechi al Bucurestiului. Situat între străzile Lipscani și Gabroveni, Hanul Gabroveni este o declarație de respect pentru trecutul orașului. Străzile care au fost odată cunoscute pentru activitățile comerciale vor deveni un punct de reper pentru cultura din București.