Echipa de Comunicare

Aflat deja la a treia ediție, târgul MATERIA, care va avea loc în weekendul 4-5 noiembrie la Sala Dalles, are printre expozanții de anul acesta și designeri străini. Acest lucru este cu atât mai valoros, cu cât participanții trec printr-un atent proces de selecție.

Designerii își vor prezenta în premieră noile colecții și cu siguranță vei găsi ceva care să te fascineze pentru că și tu știi, la fel ca noi, că pielea este un material care spune povești.

Sigur ai un obiect din piele care îți aduce aminte de un moment special: o cină romantică sfârșită cu un sărut și un zâmbet, cea mai stylish petrecere de la care nu mai ții minte nimic sau o întâlnire de business care ți-a salvat afacerea.

Atitudine, emoție, creativitate, fetish, dorință sau libertate. Tu ce cuvânt ai alege ca să descrii pielea?

“Prezența participanților străini deja de la a treia ediție MATERIA este o validare a faptului că mergem în direcția bună. Îmi doream acest lucru, dar nu m-am așteptat să se întâmple atât de repede. Târgul MATERIA a fost primit cu un entuziasm fantastic, poate și datorită conceptului – suntem singurul târg din România care promovează creațiile contemporane din piele – ceea ce înseamnă o susținere constantă a creativității, exprimată prin acest material atât de versatil. Edițiile precedente ne-au demostrat că publicul român își dorește obiecte inedite și de calitate și ne dorim să îi surprindem la fel de plăcut și la această nouă ediție.” Dan Pierșinaru, organizatorul târgului MATERIA.

 Anul acesta vor fi prezente în București brandurile europene Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selecție inedită de coliere, genți și rochii.

În afară de faptul că vor putea admira și cumpăra noile colecții toamnă-iarnă ale celor mai creativi designeri, vizitatorii MATERIA,  vor avea parte de multe alte surprize, dar și de prezența, exclusiv la MATERIA, a unor invitați speciali.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

 

Program:

Sâmbătă 4 noiembrie: 11.00 – 20.00
Duminică 5 noiembrie: 11.00 – 20.00

Sala Dalles, bd. Nicolae Bălcescu, nr.18

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Luni, 22 Mai 2017 14:30

Voluntari Airfield Festival 2017

In perioada 29 iunie - 3 iulie pe aerodromul Măgura din Cișmadie, in apropriere de Sibiu, se va desfășura Airfield Festival 2017. Primele nume confirmate sunt Gorgon City, Dope D.O.D., General Levy, Adriatique, Andrey PUSHKAREV, Subcarpați, Paraziții, Gojira & Planet H, Macanache, Raku, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S, Cred Că Sunt Extraterestru, SATRA BENZ, TRAVKA,The Mono Jacks și The Model.Pentru această ediție a festivalului Brigada de Voluntari caută voluntari veseli și enuziaști cu disponibilitate in perioada 28 iunie-3 iulie. Echipele disponibile sunt: acces, acreditări, parcare, info-point, mobilă/waste, producție event, asistenți camping, logistică (plus rezerve on-site). In cazul minorilor, aceștia vor fi repartizati in echipe de info-point, camping, logistică pe ture de zi.


Transportul nu este decontat, dar cazarea va fi in camping, cu precizarea că fiecare iși asigură cele necesare (izopren, sac de dormit). Voluntarii au apă și sandwich asigurate pe tură, și element de identificare (badge/brățară).


Cei interesați se pot alătura echipei completand formularul.Mai multe despre eveniment aici și aici.
###

Din dorința de a-i pune în valoare pe oamenii care schimbă vieți și care dau mai degrabă ceva înapoi societății decât să se gândească mai întâi la bunăstarea lor materială, Forbes România organizează cea de-a patra ediție a conferinței Forbes Heroes, un eveniment despre inovaţie, performanţă şi modele adevărate.

 

Pornind de la principiul că adevăratele modele se descoperă şi se chestionează, Forbes va aduce pe 27 mai, la APOLLO 111, oameni de excepţie care şi-au lăsat amprenta în mai multe domenii. Brandul Forbes promovează persoane care contribuie la progresul societăţii şi a căror voce contează, personalităţi ale vieţii publice româneşti vor fi prezente în faţa tinerilor dornici de a afla cât mai multe de la ei.

 

 

 

Sursa: Forbes România

 

 

 

###

 

 

Duminică, 14 Mai 2017 19:00

Vivaldianno - City of Mirrors

Cea mai impresionantă experiență muzicală 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors

 

Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D inspirat din viața și opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge în premieră la Bucuresti, oferind o experiență impresionantă pentru orice iubitor de muzică. O poveste vizuală tridimensională, artiști de prestigiu de pe trei continente și o coregrafie excepțională se împletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. Organizat de Amphitrion, Vivaldianno - City of Mirrors va avea loc pe 21 mai, la Sala Palatului din București.

 

Vivaldianno - City of Mirrors este un spectacol fascinant, care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toată lumea, esența show-ului stând tocmai în emoția muzicii clasice potențată de beaturile contemporane și de creativitatea noilor tehnologii. Interpretând operele clasice presărate cu instrumentație art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurată pe scena de proiecții grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieții ambițioase a compozitorului italian. Alături de jocurile complexe de lumini și umbre, scena va oferi publicului bucureștean o experiență muzicală tridimensională inegalabilă. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiți compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului, întregul concept vizual al productiei fiind rezultatul imaginației artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori si imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul și dramaturgul ceh Tomáš Belko.

 

După un succes răsunător în marile orașe ale lumii, producția internațională Vivaldianno - City of Mirrors își continuă turneul mondial, urmând să ajungăîn acest an și la București. Spectacolul plin de magia și emoția muzicii care a fascinat lumea de peste trei secole va încânta auzul, privirile și curiozitatea celor ce vor fi prezenți pe 21 mai la Sala Palatului, într-o seară de primavară cu adevărat vivaldiană. 

 

 

 

Sursa: Eventim

 

 

 

###

 

 

Pe 27 mai 2017, ne dăm întâlnire cu natura într-un decor de poveste în superba rezervație Grădiștea - Căldărușani – Dridu, din apropierea Capitalei! Sute de cicliști se vor întrece pe 4 trasee de concurs la evenimentul La Broaște, aflat la cincea ediție, din calendarul Riders Club.

Riderii pasionați de MTB vor avea ocazia să se piardă în priveliștile infinite de verdeață ale pădurii Căldărușani. Situată în sud-estul țării, în județele Ilfov și Ialomița, această arie avifaunistică suprapusă sitului Natura 2000 - Grădiștea - Căldărușani – Dridu, este o încântare pentru ochi cu râuri, mlaștini, lacuri, paduri și pajiști cu floră și faună salbatică adăpostind diferite specii de păsări rare. În vecinătatea sa gasiți monumente istorice, situri arheologice și lăcașuri de cult.

 

Concursul La Broaște se numără printre cele mai așteptate evenimente de ciclism dedicate amatorilor și le oferă șansa de redescoperi motivele pentru care s-au urcat prima dată într-o șa de bicicletă mountain bike explorând traseele Scurt - 17 km, Standard - 23 km sau Epic, în două variante, de 46 km sau 69 km, în funcție de abilități. Echipa MPGîi va aștepta atât pe concurenți, cât și pe susținătorii lor cu o atmosferă deosebită de eveniment, cu diferite servicii și facilități, precum și cu o zonă de relaxare special amenajată la marginea localității Sitaru.

Pentru aceasta competiție, Riders Club păstrează tradiția de a separa complet cursele pentru copii și cea de Agrement de celelalte curse. Astfel, la ora 09:00 vor pleca în curse concurenții înscriși pe traseul Scurt, iar la ora 11:30 va avea loc startul în valuri pentru cicliștii înscriși pe traseele Standard, Epic 46 km și Epic 69 km.

 

Dacă vreți să dați curs acestei aventuri verzi pe două roți, trebuie să știți că înscrierile în evenimentul La Broaște mai sunt deschise până miercuri, 24 mai, și se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro.

 

Dacă luptați pentru un loc pe podium aveți șansa de a câștiga premii generoase și beneficia de oferte speciale. Cursele de ciclism din cadrul concursului La Broaște vor fi premiate pe niveluri și categorii de vârstă și sex și vor fi asigurate de MPG și sponsorii evenimentului. Cei mai buni rideri, care vor concura pe cel mai lung traseu deschis categoriei lor, Epic - 46 km, vor fi premiați cu produse valoroase oferite de BOSCH. Cei mai bine clasați rideri se vor bucura de premii din partea Ciuc Natur Radler, BCR, Alfers și MPG. Copiii vor beneficia și ei de super premii, inclusiv de ședințe de pregătire la MTB Academy, coordonate de campionul Răzvan Jugănaru. 

 

În categoria de premii speciale intră voucherele de reducere de 10% sau 15% la înscrierea în super concursul pe etape CARPATHIAN MTB EPIC 2017. De acestea se vor bucura riderii Elite care urca pe podium, dar și cei care câștigă cursele la categoriile de vârstă anunțate. Premianții tuturor curselor competitive de adulți vor primi și tricouri tehnice co-branduite Riders Club și Ciuc Natur Radler. Totodată, câștigătorii de la Elite vor beneficia și de premii în bani, cu sume cuprinse între 150 si 600 de lei. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina competiției, depe www.ridersclub.ro, dar și peFacebook Riders Club.

Cea de a 5-a ediție a competiției La Broașteeste susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, și de sponsorii oficiali  Gatorade, BOSCH, Barilla și BCR, precum și de sponsorii iNES Group, GoldNutrition, Alfers și Divertiland.Partenerii evenimentului sunt Ambulanța de Bicicliete - AmBike, în calitate de partener tehnic, Freerider.ro, partener de sistem, Brigada de Voluntari, ASVSU, Even’thor, ProEnerg și Romsilva. Pentru cei mai competitivi rideri, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii concursului. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă cu premii variate.

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane, iar Brigada de Voluntari va fi prezentă la ambele. :)

 

Cei care doresc să se alăture echipei de voluntari din Cluj o pot face completând formularul.

 

 

 

###

 

 

Duminică, 14 Mai 2017 21:00

Dream Theatre - Images, words & beyond

Dream Theater, una dintre cele mai bune și mai influente trupe de rock din toate timpurile, aniversează 25 de ani de la “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România. Pe 20 mai formația se va întoarce la Arenele Romane după 15 ani de la primul lor concert, la o zi după un concert în premieră la Cluj-Napoca.

 

Ocazia cu care Dream Theater a inclus țara noastră în turneul său este una cu totul și cu totul specială. Trupa celebrează un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor. Așa că pregătiți-vă să pășiți într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile și cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veți face parte dintr-un show total, cu o producție impresionantă care va stimula toate simțurile.

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în întregime celebrul album “Images and Words”, lansat în 1992 și distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde și o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani.

 

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

 

 

 

Sursa: iNFO MUSiC

 

 

 

###

 

 

Sâmbătă, 13 Mai 2017 15:00

Fii voluntar la Blaj aLive 2017!

Brigada de Voluntari deschide sezonul festivalurilor de muzică şi recruteză tineri entuziaşti pentru Blaj aLive 2017

 

Înscrierile pentru primul festival al verii sunt deschise acum. Printre echipele implicate în organizare se numără: asistenți de producție, angels, backstage, acces, acreditari, waste, camping, zona de sport, echipă mobilă. Fiecare voluntar va avea o tură de 8 ore pe zi, iar apa și mâncarea sunt asigurate pe tură. Transportul nu este decontat, însă se asigură loc în zona de camping și un număr limitat de corturi pentru cei care au nevoie, urmând ca fiecare să-şi aducă cele necesare (izopren, sac de dormit). 

 

Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Șuie Paparude (Ro), Coma (Ro) și Sinoptik (Ucraina) se numără printre artiștii ce vor urca pe scena Blaj aLive 2017. Aflat la cea de-a cincea ediție, festivalul va avea loc pe 4 iunie 2017, pe Câmpia Libertății și va oferi fanilor bilete special gândite pentru distracția în gașcă.

 

La Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Câmpia Libertății, fanii vor putea asculta și dansa în iarbă pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Cel mai accesibil festival multicultural de la noi va găzdui: mai multe scene, spații de lounge și relaxare, food court, parc de distracții, activări și seminarii creative. O călătorie de neuitat pe tărâmul vibe-urilor bune e promisiunea Blaj aLive 2017.

 

 

Înscrierile se fac prin formularul de mai jos și sunt deschise până pe 21 mai.

 

Întrebări sau nelămuriri, în ultimul paragraf al formularului de înscriere sau la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Mai multe despre festival la http://blajalive.ro/ și pe pagina de Facebook.

 

 

Pentru membrii BdV se va deschide eveniment pe site. 

 

 

 

 

Cea mai electrizantă cursă cu obstacole a verii vine cu 9 probe și noi surprize 24 iunie 2017, Arena Națională.

 

Adrenalină, provocare, autodepășire, distracție și un final spumos! Dacă de toate acestea vă era dor... suspansul s-a încheiat. Ediția a IV-a a URBATLON e gata să ofere noi aventuri amatorilor de sport și distracție și să mențină nivelul de adrenalină la cote înalte! Vă așteptăm pe 24 iunie 2017 cu 9 probe interesante și noi surprize. Acceptați provocarea!

 

 

 


Cea mai energizantă cursă a verii se va desfășura pentru al patrulea an la Arena Națională și în Parcul Lia Manoliu, zonă în care spiritul sportivilor se simte intens, și va testa pofta de mișcare a tuturor participanților pe un traseu de alergare de 5 kilometri presărat cu probe atletice. Echipa MPG va organizate aceste probe atât pe inelul exterior al stadionului, un loc deosebit de generos ca spațiu și amenajare, cât și în interior oferind posibilitatea tuturor concurenților să admire ringul Arenei Naționale. Ce vă așteaptă?

 

 

 

 

 

 

Evenimentul are scopul să stimuleze nevoia de mișcare și de autodepășire a fiecăruia dintre noi, dar într-un mod distractiv, energizant și plăcut, această super cursă cu obstacole nefiind competitivă. Surprizele sunt însă pe măsură și veți avea de trecut pe rând prin 9 probe presărate cu diferite obstacole urbane. Fiecare va avea timp să parcurgă întregul traseu și să finalizeze cu bine cursa, mai ales că temele probelor sunt inspirate din rutina zilnică. Și, desigur, veți avea ocazia să îi sprijiniți și pe cei din jurul vostru, fie că vă sunt sau nu cunoscuți, pentru că încurajăm spiritul de echipă și de fairplay.

 

 

 

Pentru ediția din 2017 am pregătit mai multe surprize! Vom da startul cu o probă inedită, prin care vă sunt puse la încercare limitele fizice, dar și concentrarea și agilitatea, printr-o serie dinamică și rapidă de exerciții demnă de orice candidat la Going to Army. Odată depășit primul obstacol urmează provocarea Labirintului by eJobs, unde salturile sprintene vă vor fi de mare folos și veți continua cu seturi de sărituri și slalomuri la Work & Fun by World Class. Ușile se vor deschide larg pentru a admira grandoarea locației și a parcurge o lungă serie de trepte la Asaltul Arenei by MPG, ca apoi după o alergare ușoară să țopăiți la Jump & Fun by Toortitzi. E timpul pentru un serios Blocaj în trafic și o escaladare în forță a Piramidei. Urmează alte probe noi și vă îndemnăm să fiți cu ochii în patru pentru a nu rata niciun moment: Run like a Champ și Follow the leader. Și, nu uitați, să zâmbiți și să vă bucurați din plin de întreaga experiență. Finalul va fi mega spumos! Fotografii vor fi atenți la tot pasul pentru a surprinde momentele energice, amuzante și interesante ale URBATLON 2017.

 

 

 

Tonul mișcării va fi dat în rimuri tribale de membrii Bălașa Percussion Group și veți avea parte de o încălzire pe măsură coordonată de Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager la World Class România, înainte de a da curs provocărilor din cursa cu obstacole. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenimentul URBATLON 2017 beneficiază de sprijinul a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFESTwww.runfest.ro: Gabriela Szabo - multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy - antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu - multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu - antrenor Taekwondo și Fitness; Stelian Largă și Sorin Chineață, alergători la semimaratoane și maratoane internaționale.

 

 

 

Înscrieri și detalii suplimentare la http://www.runfest.ro/ro/competitie-alergare/urbatlon-bucuresti-2017.

 

 

 

Foto: MPG

 

 

 

###

 

 

Experimentează, descoperă și dezbate ultimele inovații în software la I T.A.K.E Unconference 2017, 11-12 mai, București. +30 de speakeri internaționali vor susține talks, workshops & sesiuni de live coding pe topicuri precum: DevOps, Architecture, Software Design, Artificial Intelligence, Big Data, Mobile Development, Code Quality, Functional Programming, Web Security, Business Analysis, Internet of Things, Quality Practices și Technical & People Leadership.

 

Primii keynotes sunt: David Schmüdde (SUA) Creative Technologist Beyond the Frame & Artist, Felienne Hermans (Olanda), Assistant Profesor Delft University of Technology, Eduards Sizovs (Letonia), Leader Software Craftsmanship Community & IT Entrepreneur.

 

De-a lungul timpului, I T.A.K.E Unconference a devenit locul de întâlnire al specialiștilor de top din domeniul tehnologiei, oferindu-le acces la sesiuni care le oferă noi provocări în munca pe care o realizează și îi încurajează să adopte noi tehnici de lucru.

 

Pe durata celor două zile ale evenimentului, sesiunile axate pe practici de lucru, prezentări și discuții libere despre cele mai noi tehnologii și trenduri din domeniu creează un mediu dinamic de învățare pentru fiecare participant.

 

Atât speakerii, cât și participanții pot interacționa în cadrul unui Open Space tehnic, un spațiu menit să îi încurajeze să împărtășească idei și să învețe unii de la ceilalți. Astfel, ținând cont de obiectivele profesionale ale fiecăruia, aceștia se implică în conversații pe teme alese de ei, participă la sesiuni de Q&A și codează împreună.

 

Mai mult decât atât, evenimentele adiționale programului, precum concursul de programare, Kata Lounge sau Code with a Stranger, contribuie într-un mod original la atmosferă de învățare.

 

 

În plus, organizatorii oferă o extensie a I T.A.K.E Unconference, sub forma unei zile pre-eveniment, pe 10 mai, cu ateliere practice susținute de practicieni de top pe teme ca DevOps, Architecture, Quality Practices, and Software Design.

 

 

Mai multe la http://itakeunconf.com/.

 

 

 

Sursa: Facebook, softlead

 

 

###

 

 

Pagina 1 din 35

Vrei sa lucrezi cu noi?