Ciobotaru Alexandru Laurențiu

Joi, 16 August 2018 19:05

Summer Well 2018

Summerwell reprezintă evenimentul frumos desfășurat in țara noastră, in perioada 10-12 August, amplasat in Buftea, domeniul Știrbey. Acesta nu a reprezentat doar cel mai important festival de muzică alternativă, ci și o vacanță in decursul zilelor menționate dupa cum spune și sloganul festivalului. Anul acesta s-a desfășurat cea de a 8-a ediție a festivalului Summerwell, iar pentru cei mai mulți a fost prima participare ca voluntari , astfel că iubitorii de muzică, artă, show, spectacole digitale, mancare etc. au acaparat domeniul Știrbey, aceștia rămanand ca in fiecare an cu experiențe de neuitat. Așa cum ne-am obișnuit incă de la prima ediție, Summerwell a adus nume importante de artiști și trupe in cadrul acestui festival precum, Bastille, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar and the Wolf, Tom Grennan, Isaac Gracie, etc.

Pe langă artiștii alternative, am avut parte și de influențe electro sau hip-hop, aducand trupe precum JUSTICE, HMLTD dar și un line-up special pentru iubitorii de trance, cat și pentru tineri in cadrul scenei de la Red Bull. Prima parte a festivalului incepe cu prea bine cunoscutul Night Picnic, acesta devenind o tradiție de la ediția precedenta, iar atractia principala de pe 10 August fiind concertul susținut de Bucharest Symphony Orchestra, urmat de vocea sensibilă a lui Rhye.

11 August a reprezentat prima zi de festival, deschiderea porților fiind de la ora 12:00, iar spectacolul muzical incepand cu ora 17:15. Pe scena principală au urcat Tom Grennan, Oscar and the Wolf ,Cigarettes After Sex ,Kodaline, oferind muzică și spectacol plăcute publicului, acesta fiind de o mare varietate de varste față de celelalte festivaluri. Pe langă numele mari venite la Main Stage,cealaltă scenă " RedBull Stage" a fost ocupată de Tsar B și Lady Leshurr, care au trezit spiritul electro din sutele de studenți și tineri veniți. After Party-ul a fost incheiat de Logan Fisher, cunoscutul artist englez, cat și de Bogman TCFC .

Cea de a doua zi a fost 12 August in care artiști noi in industria muzicii alternative, care s-au făcut remarcați prin atmosfera de festival și de bucurie interioară, cat și prin repertoriul și vocile inconfundabile au lăsat spectatorilor o atmosfera de festival. Line up-ul ultimei zile de festival i-a cuprins pe Issac Gracie, HMLTD, Sofi și Tukker, The Kooks, iar momentul de final al festivalului a aparținut memorabilei trupe Bastille. Ultima seară de festival a continuat la RedBull Stage, cu un concert dat de nume mari in industria muzicală contemporană, nume "de cartier "cunoscute, precum:Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Drații Grime, Fantome, Basska, Celula de Criză, Hanu cu Bragă. Summerwell 2018 pune la distoziție și posibilitatea de a te caza la camping, chiar in interiorul festivalului in zone special amenajate, camping ce deține toate condițiile prielnice trăirii pe timpul festivalului. Pe langă muzica foarte bună cu, care ne-am obșinuit, publicul vast s-a putut bucura de o varietate de food corts, premii oferite de Samsung, Orange, HBO, Lay's, etc., de tatuaje semipermanente, băuturi, cadouri și spectacole de lumini și melodii mixate. Atmosfera a fost asumată in raport cu mottoul "ca o vacanță", publicul simțind pe tot parcursul zilelor un sentiment de bucurie, de relaxare și interacționand intre ei, trăind clipe memorabile alături de artiștii lor preferați, Summerwell fiind și anul acesta, o ediție de succes. In spatele festivalului, echipa de organizare a muncit din greu și s-au asigurat ca totul să fie pe placul spectatorilor, evitand cozile, așteptarea sau incidentele neplăcute, făcand o treabă foarte bună și cu un rezultat pe măsură.

Vrei sa lucrezi cu noi?