Sâmbătă, 13 Mai 2017 15:00

Fii voluntar la Blaj aLive 2017!

Scris de 

Brigada de Voluntari deschide sezonul festivalurilor de muzică şi recruteză tineri entuziaşti pentru Blaj aLive 2017

 

Înscrierile pentru primul festival al verii sunt deschise acum. Printre echipele implicate în organizare se numără: asistenți de producție, angels, backstage, acces, acreditari, waste, camping, zona de sport, echipă mobilă. Fiecare voluntar va avea o tură de 8 ore pe zi, iar apa și mâncarea sunt asigurate pe tură. Transportul nu este decontat, însă se asigură loc în zona de camping și un număr limitat de corturi pentru cei care au nevoie, urmând ca fiecare să-şi aducă cele necesare (izopren, sac de dormit). 

 

Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Șuie Paparude (Ro), Coma (Ro) și Sinoptik (Ucraina) se numără printre artiștii ce vor urca pe scena Blaj aLive 2017. Aflat la cea de-a cincea ediție, festivalul va avea loc pe 4 iunie 2017, pe Câmpia Libertății și va oferi fanilor bilete special gândite pentru distracția în gașcă.

 

La Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Câmpia Libertății, fanii vor putea asculta și dansa în iarbă pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Cel mai accesibil festival multicultural de la noi va găzdui: mai multe scene, spații de lounge și relaxare, food court, parc de distracții, activări și seminarii creative. O călătorie de neuitat pe tărâmul vibe-urilor bune e promisiunea Blaj aLive 2017.

 

 

Înscrierile se fac prin formularul de mai jos și sunt deschise până pe 21 mai.

 

Întrebări sau nelămuriri, în ultimul paragraf al formularului de înscriere sau la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Mai multe despre festival la http://blajalive.ro/ și pe pagina de Facebook.

 

 

Pentru membrii BdV se va deschide eveniment pe site. 

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 14 Mai 2017 22:32

Vrei sa lucrezi cu noi?