Luni, 04 Aprilie 2016 13:59

Înscrieri voluntari Airfield 2016

Scris de 

Brigada de Voluntari caută voluntari harnici și plin de energie care să ne însoțească în aventura Festivalului Airfield. Dacă entuziasmul și inițiativa nu îți lipsește și vrei să faci parte din echipa unui festival de succes, ești invitat să te înscrii în programul de recrutări. Primul pas este cel de-a completa formularul de înscriere până duminică, 17 aprilie, or 23:59.

 

Festivalul va avea loc pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, programul de voluntariat va dura între 29 iunie și 4 iulie. Pe 29 iunie va fi necesar ca toți voluntarii să fie in Sibiu pentru cazare și instructaj.

 

 

Cât despre atribuțiile voluntarilor, se va lucra zilnic pe 3 ture de câte 8 ore, iar minorii vor fi repartizați în echipe de info-point, camping, logistică pe ture de zi.

 

Echipele de voluntari:
• Acces (rupt cotoare, pus brațări și camping)
• Acreditări (asigură personalului, partenerilor, sponsorilor și invitaților accesul în zona festivalului)
• Info-point (oferă publicului informații cu privire la festival)
• Mobilă/Waste (se asigură că apa și mâncarea ajunge la colegii lor în timp util, oferă asistență acolo unde este nevoie. În timpul liber, au grija ca zona de festival sa fie curate și frumoasă)
• Parcare (oferă asistență spectatorilor care vin cu mașina la festival)
• Producție event (număr restrans de baieți, care să ajute la finisarea ultimelor detalii privind amenajarea zonei de festival)
• Asistenți camping (vor ajuta la montarea și demontarea corturilor)
• Logistică (plus rezerve on-site)(ajută la buna desfășurare a evenimentului pentru diferite activități care apar pe moment)


Fiecare voluntar va primi apă+sandwich pe tură, un element de identificare (badge/brățară) și diplomă de voluntariat, dacă și-a îndeplinit sarcinile. În plus, se asigură loc în camping, cu cortul propriu. Nu se asigură transportul până la festival și de la festival.


Despre Airfield Festival 2016:
Este festivalul care îmbină muzica, zborul, sporturile extreme, arta și relaxarea. Propune cel mai diversificat meniu muzical din România: jazz, funk, ska, techno, hip-hop sau rock alternativ. Primele nume confirmate sunt Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf și Portable. Line-up-ul este completat de Gorje Hewek & Izhesvki, Subcarpați, Golan, CTC, Lucia, Byron, Spike, Cedry2k, Chimie, Ada Kaleh și Toygun.
 

Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2016 17:54

Vrei sa lucrezi cu noi?