Nu vrei sa mergi cu noi?

Brigada de voluntari

Impreuna cu voi din 2008

Spune ce-ai in gand

Ce oferim organizatorului?

Suntem sute de voluntari ce formează o echipă de organizatori specializați. Am colaborat pentru sute de evenimente, iar cu fiecare nou proiect împărtășim organizatorilor din experiența noastră. Putem fi interfața prietenoasă a organizatorilor în relația cu participanții, tehnicienii experți din spatele scenei sau gazdele profesioniste ale artiștilor, iar cu fiecare eveniment învățăm să ne asumăm noi roluri. Vom schimba viziunea organizării evenimentelor, în prezent pentru viitor.

Printre organizatorii cu care am lucrat se numara:

 • emagic
 • MPG
 • HELP AUTISM
 • RBLS

Ce oferim voluntarilor?

Fără voluntari, Brigada nu ar fi completă. Pe ei îi prețuim cel mai mult, iar munca și efortul pe care le depun înseamnă nespus pentru noi. Pentru a le arăta aprecierea noastră, ne place să le oferim tot ce avem mai bun.

Echipa

O echipă și un grup sunt în totalitate două lucruri diferite. Într-un grup nu există unitate și sprijin, pe când o echipă se identifică prin loialitatea și eficiența cu care cooperează. Prin Brigada de Voluntari ne dorim să transmitem faptul că suntem mesageri ai bunului simț și avem puteri de supereroi în ceea ce privește relațiile dintre noi. Suntem mereu uniți.

Gradatii

În fiecare persoană există spiritul competiției care trebuie mereu să fie alimentat de o motivație. Prin gradarea voluntarilor celor mai activi și motivați, dorim să le oferim mai multe oportunități, drept răsplată pentru munca lor. Asta înseamnă că totul stă în mâinile lor, iar schimbarea poate veni numai de la ei.

Experienta

Pentru noi este foarte important să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a membrilor. Ne mândrim cu faptul că din Brigada de Voluntari au pășit în lume oameni care acum au job-uri cu care se mândresc pe care le fac cu plăcere dar avem și persoane care și-au găsit un loc în care să își pună în practică cunoștiințele datorită și prin intermediul BdV.

Distractie

La noi în Brigadă, niciun eveniment nu se termină cu un drum singuratic spre casă. Ne place să avem câte un afterparty pentru a ne putea destinde după turele lungi și dinamice și pentru a împărtăși experiențele și poveștile din timpul zilei. Nu ne mulțumim doar cu mici petreceri și organizăm party-uri cu tematică pentru fiecare Crăciun, Halloween, dar și de bun venit pentru recruți.

Ce oferim partenerilor?

 • Scriem despre voi

  Scriem despre voi

  Mediul online

  Menționări în articole, logo-ul la capitolul parteneri și în materiale noastre de promovare.

 • Prin viu grai

  Prin viu grai

  Unde-s multi, puterea creste

  Sute de oameni care poartă tricouri cu partenerii noștri, la evenimente din București și din țară.

 • Sesiuni de dezvoltare

  Sesiuni de dezvoltare

  Dornici sa crestem

  Prin colaborare, ne dezvoltăm împreună și învățăm alături de voi.

 • Voluntariat inseamna distractie

  Voluntariat inseamna distractie

  Fiti parteneri si la party

  Sărbătorim reușitele cu susținerea partenerilor. There’s no party like a BdV party pentru că noi petrecem după încheierea cu succes a proiectelor frumoase.

 • Avem si echipa tehnica

  Avem si echipa tehnica

  Echipa baietilor descurcareti

  Experiența acumulată de-a lungul anilor își spune cuvântul. La noi găsiți oameni pricepuți în aproape orice domeniu.

Ce oferim publicului?

BdV nu ar fi ajuns să aibă poveștile pe care le poate împărtăși astăzi dacă nu ar fi fost motivat de public. Expresiile spectatorilor ce pleacă de la evenimentele noastre sunt cel mai important factor pentru a măsura reușita unui eveniment – și satisfacția noastră de la finalul său. De aceea, întâmpinăm cu drag participanții, încercăm să găsim de fiecare dată soluții la problemele acestora și ne bucurăm să îi revedem la evenimente. În relația cu ei, experiența ne-a învățat să ascultăm, să anticipăm nevoi, să aplanăm conflicte. Și, de multe, multe ori, să ne bucurăm de zâmbete și mulțumiri.

Suntem entuziasmati sa construim
impreuna o societate noua

Pentru orice intrebare iti stam la dispozitie. Foloseste formularul:

Da un semn